« Annoula.se

Drömmer du om ett vackert, vitt leende?

Något som drabbar oss alla, det är att våra tänder, de slits och blir missfärgade med åren. Det kan bli värre om man dricker kaffe, te, rödvin och röker, men även den som inte gör något av dessa kan få tänder som är mindre vita, ju äldre man blir. Det är liksom en naturlig process. Dock måste man inte vara nöjd med det, utan det går att göra något åt det! Det man kan göra, det är en tandblekning. Det finns tandblekning Östermalm samt att det även finns i andra delar av landet. Sedan finns det även hemma blekning. 

Olika sätt att bleka dina tänder på

Det finns olika sätt att utföra en tandblekning på. Dels finns det så kallad klinikblekning. Det innebär att du då går till en tandläkare, som skapar skenor till dina tänder. Du får sedan med dig dem hem tillsammans med ett blekmedel. Samt blekning på kliniken.

Det finns även en variant där du bara bleker hemma, med skenor från tandläkaren. 

Sedan finns det så klart en mängd produkter ute på marknaden, som lovar vitare tänder. Det är hemmablekning, utan att en tandläkare är med. Men dessa ska man vara försiktig med. Det bästa är att bleka tänderna med hjälp av en tandläkare.

Se till att först göra en undersökning av dina tänder, så att du inte har hål eller annat som bör fixas före. 

En tandblekning hos en tandläkare håller sedan i mellan 3 och 5 år. 

31 Mar 2022