« Annoula.se

Viktigt ha en bra tränings bh

Som kvinna är det viktigt att välja en bra tränings-bh eller sport-bh. På fitnessfrank kan du jämföra flera modeller om du vill. Att bysten får ett bra stöd, det är ett måste. Att ha ett par skumpande bröst som far omkring när man tränar, det är inte det minsta bekvämt. Sedan är det inte heller så bra att använda den vanliga bh:n att träna i. Det eftersom att den kan skava! Det tack vare dess hårda sömmar och att de flesta även har bågar.

En bra sport-bh har designats för att användas under träning. Den håller din byst på plats utan att den har sömmar som skaver. Materialet i den brukar även vara av så kallat funktionsmaterial, så att den kan andas. 

Hitta en passande sport-bh

När du ska välja en tränings bh eller sport-bh så är det viktigt att du väljer utifrån vad det är du ska träna. Den får inte sitta för tajt men inte heller för löst. Sedan kan din bysts storlek även spela roll i valet av bh. Fundera på om du föredrar en bh med brottarrygg eller vill ha vanliga axelband. Sedan finns det även olika varianter som inkapslande och kompressionsbehåer.

Att du väljer rätt storlek är även det viktigt. Så se till att mäta dig noga. Det kan vara en fördel att även testa dem om du har möjlighet, före du köper. 

Sedan kan du även jämföra olika sport-behåar mot varandra för att se vilken som verkar vara bäst för dig.

14 Nov 2022