« Annoula.se

Rätt kläder för jobbet

Arbetskläder, vad betyder det egentligen? För de som ska jobba på Mello ikväll så betyder det att det ska vara glitter och glamour, medan snickare och scenarbetarna har på sig snickarkläder istället. Fast, hade drängarna gått vidare till finalen så hade de ju haft riktiga arbetskläder som scenkläder. 

En kille på kontor anser nog att en kostym är hans arbetskläder, och en kvinna som jobbar som rörmokare anser nog att blåkläder med många fickor är det som ska räknas som just arbetskläder. Min åsikt? - ha på dig vad du vill när du jobbar, så länge det inte handlar om säkerhet. En brandman i plyschoverall funkar ju inte så bra och en polis iklädd mjukisbrallor inger väl inte den respekt som jobbet kräver. 

Ska du kolla på Mello?

Det ska jag! Det brukar jag inte missa och i år så har jag bullat upp med både god dricka, popcorn, choklad och andra godsaker. Jag har tre favoriter i år (förutom drängarna som åkte ur) och de är:

  1. The Mamas - Gud vilka coola tjejer! De har makalösa röster och jag gillar den sången de framträder med. Min favorit i år. 
  2. Mohombi - Härlig rytm och ett bra gung i låten. Denna kille borde fler börja lyssna på även utanför Melodifestivalen tycker jag.
  3. Robin - Åh denna härliga kille! Honom skulle vi gärna se iklädd ett par snickarbyxor eller vad säger ni tjejer? Sjunger bra gör han också. 

Vilken som helst av dessa tre får vinna enligt mig men jag vill nog helst se de tre kvinnorna i ett framträdande i Rotterdam! 

7 Mar 2020