« Annoula.se

Få ett vackrare leende

Modemedveten som jag är så vill jag inte bara ha snygga kläder och accessoarer. Jag vill även ha ett vackert leende. Många korrigerar sina tänder redan i ung ålder, med en räls. Minns skoltiden då var och varannan person hade en sådan form av tandställning. Jag hade aldrig det, men har sneda tänder som måste göras något åt. Jag har hittat ett ställe, som erbjuder något som passar mig perfekt. SMAJLA, som de heter, är en tandläkarmottagning som erbjuder en så kallad osynlig tandställning. En sådan syns alltså inte utåt att man har. Den sätts fast på insidan av tänderna. Därav att den kallas för osynlig.

Tandläkare och Tandhygienister

SMAJLA har inte bara osynlig tandställning som de erbjuder, utan de fungerar som en vanligt tandläkarmottagning. De erbjuder bland annat:

  • Standardkonsultation
  • Lagningar
  • Tandblekning
  • Tandhygienistbehandling

Det är ju bra, för då kan man passa på att göra allt annat man gör hos en tandläkare och inte bara fixar en osynlig tandställning

Lingual tandställning

Många kallar den osynlig tandställning men på fackspråk heter det lingual tandställning. Det är en tandställning som blivit allt mer populär, främst bland vuxna, som vill rätta till tänderna utan att det syns att man bär en tandställning. Många är vi nog som annars hade låtit bli att göra något åt sneda tänder om alternativet endast varit att ha en räls. Som vuxen så bryr man sig mer om hur man ser ut.

10 Feb 2016