« Annoula.se

Höstmysigt hemma

Jag älskar hösten eftersom den berättigar ett sorts hemmamys som inte funkar på våren och sommaren. På vinterna har man tröttnat på det och längtar efter ljus och att få vara ute, men på hösten så älskar man tanken på filmkvällar, tända ljus, soffhäng och goda middagar i köket. Det är viktigt för mig att ha mysigt hemma, det blir extra viktigt under hösten och jag ser mitt hem i nytt, mjukare ljus.

Varje höst kommer det här behovet att få uppdatera och uppgradera mitt hem, köpa lite nya möbler och göra om bland textilier som gardiner, soffkuddar och kanske införskaffa ett nytt bäddset. Jag får alltid anpassa förändringarna efter plånboken såklart, som alla andra, och vissa år har jag större marginal än andra.

Ny matgrupp

I år är siktet inställt på att skaffa en ny matgrupp. Mitt matbord och mina matstolar har jag dragits med länge nog och de känns inte alls särskilt spännande längre. Jag vill egentligen ha ett heln nytt kök, men om jag kan skaffa en nya matgrupp så är jag nöjd, i alla fall för tillfället. 

Jag är inte helt säker på hur jag vill att de nya matmöblerna ska se ut, men jag har sett jättesnygga matstolar på wegot.se. Har du handlat därifrån någon gång? De verkar superbra! Har brett sortiment och bra priser och sådär. SOm ett alternativ till IKEA, tänker jag...

3 Oct 2016