« Annoula.se

Paradise Herbs ekologisk ashwagandha

Ekologisk ashwagandha är en naturlig produkt, som du nu kan köpa i kapselform hos iForma. Ashwagandha är ”att ge styrka som en häst”. Man använder denna ärt inom Ayurveda och den är känd som en tonic som föryngrar. Den är adaptogen och kan hjälpa till att lugna sinnet, lindra stress, oro och dessutom stödja vitalitet och välbefinnande. Man använder ashwagandha främst för sin effekt att vara energigivande men den är även bra för dig som känner dig överarbetad, samt att den kan tas mot sömnbrist. Med ashwagandha kan man få en avstressande verkan.

Chaga/Sprängticla

Chaga som även kallas för sprängticka är en svamp som lever som parasit på björkträd. Man har använt och känt till Chaga i flera tusen år runt hela världen, men den har främst använts i Ryssland, Polen, Kina och flera baltiska länder. Chaga har använts som folkmedicin i många århundrande. Denna svamp, som kan intas i kapsel eller pulverform, intogs traditionellt i Kina för att få en hälsosam balans, främja livslängden. I Ryssland togs man den mot sjukdomar i mage, hjärta och lever samt som att man använde den som en allmän tonic. Chaga har bland annat dessa hälsofördelar:

  • Stödjer immunförsvaret
  • Stödja kroppens förmåga att eliminera gifter
  • Matsmältningen
  • Antibakteriella och desinficerande egenskaper vid behandling av gastrit och andra gastrointestinala tillstånd

Det internationella vetenskapliga samfundet har börjat med en forskning kring Chagas hälsofördelar, antioxidanter och fytonäringsämnen samt svampens förmåga att hjälpa till bekämpa cancer naturligt.

Beställ dina produkter på iForma

Både ashwagandha, Chaga och andra hälsoprodukter hittar du på iForma.se De har snabba tillförlitliga leveranser och ett brett sortiment av rawfood, superfood, detox, vikt, träning, vitaminer och naturliga kosttillskott. Alla produkter är naturliga, och många av dem har använts i århundanden som en naturlig del av livet.

23 Nov 2015