« Annoula.se

Så söta silversmycken!

 

Jag har hittat världens billigaste silveraffär på nätet, silversmycken online heter den. Jag har precis beställt hem halsbandet. Jag gillar att handla på nätet för det är så bekvämt att beställa hem det man vill ha. Jag sitter hemma i lugn och ro och beställer precis det jag vill ha. Framför allt är det bekvämt. Silversmycken online har fri frakt, vart som helst i landet, de har fri ångerrätt och öppet köp. Så det är enkelt att beställa hem och sända tillbaka om man inte vill ha det. Silversmycken online är en svensk silversmed som gör otroligt fina smycken. Personligen tycker jag att silver är snyggast.

Ädelmetall efter hudton

Passar inte silversmycken alla? Nä jag skulle inte vilja säga det. Allt beror på din hudton, vilka smycken som passar dig. Om du har en hudton som drar åt det blå (låter det konstigt att en hudton kan vara blå? Kolla på din handled, vid pulsen!) ja då passar silver dig, men har du en hudton mer åt det röda, passar guld dig bättre. Prova lite olika metaller mot insidan av din handled så ser du bäst vad du passar i eller inte. Gå inte efter färgen på dina ögon eller på ditt hår! Utan på din hudton! Så att du hittar rätt smyckesmetall!

Silver passar alla som också passar i turkos

Passar du i turkosa kläder? Du vet den här nyansen mellan grönt och blått och som också är en "kall" färg? Då lär du passa i silver! Egentligen är det ju fel att fråga om någon passar i en färg, när det egentligen är så att alla passar i alla färger. Det är bara nyanserna som passar oss bättre eller sämre. Gå gärna på en färganalys någon gång om du har chansen. Det finns stylister som jobbar med kläd- och färgråd. Har du någonsin sett program där de gör om folk? Där har du en personlig stylist. Unna dig gärna en sådan. Då kan du också se vilka färger du bör ha. Och om du passar i silver, eller guld.

14 Aug 2017