« Annoula.se

Smarta sminktips

När man sminkar sig, så vill man ju se piggare ut och få sminket att hålla hela dagen, och det går att få det så, genom att följa ett gäng bra sminktips. Jag brukar läsa en massa såna tips och tänkte att jag ska dela med mig lite av dessa tips till er, så att även ni kan snabbt se till att få en bra look!

Sminktips att följa

För att se piggare ut snabbt så kan man applicera concealer under och över ögonbrynen då det ljusar upp undersidan, framhäver ögonbrynet och gör så att man ser just piggare ut. Det går även att göra med läpparna, precis runt området kring läpparna då det framhäver ditt leende och formen på dina läppar.

Mörka ringar kan vara ett problem men det är lätt att lösa. Man ska se på det området som en triangel. På det sättet slipper du skarpa kanter och får ett mer naturligt resultat än om du bara hade fokuserat på själva ringarna.

Skapa konturer i ansiktet är ett bra sminktips, för använder man rätt teknik så gör det en stor skillnad. 

Ta hand om sminket

Det är även bra att ta hand om sitt smink och tillbehören som borstar och svampar med mera. Då håller det längre. Se även till att kasta gammalt smink då det inte är bra att använda det allt för länge då det kan bli dåligt och ge besvär.

19 Jul 2018