« Annoula.se

Snart är badsäsongen här!

Om nu någon inte märkt det, kan jag tala om att vi fått vår! Jag misstänker att det kan finnas någon mer än mig som tvivlar på det. Åtminstone om man kommer sig ut och känner den väldiga kylan sno runt en. Sedan har man några stänk av snöblandat regn. Sedan kommer solen och så till sist regn igen. Jag vet inte hur du har det, men jag inser att tiden flyger som vanligt och vips så är sommaren här. (Jag förstår om du inte tror på mig ett dugg).

Det där med badsäsongen och svarta rubriker som kom med upplysningar om att den snart är här, förstod jag – ärligt! – inte när jag var i 20-års åldern. Vaddå badsäsong? Nu förstår jag! Jag börjar själv titta mig i helfigurs spegel och inser att, jo, badsäsongen är här, och det blir lite av panik nånstans inom mig. BADSÄSONGEN är snart här!

Det finns lösningar även på en annalkande badsäsong

Även om jag ser ung ut, så har min kropp varit med om både det ena och det andra. Barn, till exempel. Barn är underbara att få! Skulle aldrig vilja vara utan dem. Däremot är det det här med graviditeten som inte är lika kul. Visst är väntetiden med barnet i magen fin på sitt sätt. Men den sätter spår i kroppen. Babyn som växer i magen gör att magen tänjs ut. Och sedan när babyn väl kommit ut, blir kroppen sig inte lik efter det. Även om man går ner i vikt är det ändå några kilon kvar som vägrar gå bort. Men jag har hittat ett botemedel på fettminskningen. Och det är utan fettsugning, som kan göra ganska så ont, har jag förstått. Man skär inte i kroppen utan fryser ner den delen av kroppen, var fettet sitter. Till exempel på magen, som jag nu önskar, så koncentreras kylan till platsen jag vill få bort fettet på. Sedan går man hem och vilar. Detta är ett sätt som tilltalar mig, eftersom man inte lägger sig under kniven – något jag inte är förtjust i. Kul. Nu finns ett alternativ som jag ska prova, på Improva Plastikkirurgi.

9 May 2017