« Annoula.se

Ta en semester i Sydamerika

Jag har alltid velat resa till Sydamerika. Såg att det finns ett reseföretag som heter till Inca Tours som erbjuder resor till denna del av världen. Därför funderar jag på att boka in en rundresa i Sydamerika så att jag får se så mycket som möjligt. Sydamerika utgör den södra delen av den amerikanska dubbelkontinenten. Landgränsen brukar vanligen rälnas mellan Colombia och Panama, men ibland även vid Panamakanalen. Latinamerikas gräns dras mellan Mexico och USA.

Skräddarsy min egen rundresa

Inca Tours har många typer av resor och det gör att jag kan skräddarsy en egen resa så att den passar just mig. Det går att välja mellan Brasilien och karnevalen i Rio, Argentina och Buenos Aires eller besök Titicacasjön eller Amazonas.

Boka resa med Inca Tours

Jag gick in på inca.se för att se alla deras resor och förslag på olika turer. Du som också tycker det verkar intressant kan gå ut på deras hemsida. Det går att läsa mer om Sydamerika och alla de länder som finns att besöka. Jag lästa att Inca Tours har över 30 års erfarenhet och personer som har personliga erfarenheter av alla länder. Det gör att man kan få råd från experter hur man ska skräddarsy sin egen resa. Det går att välja ett land eller rundresa med flera. Det går även att bestämma att man ska åka med på en gruppresa eller att man tar en kombinationsresa. Det tycker jag låter perfekt.

11 Apr 2016